Reforma d'un habitatge en edifici plurifamiliar al barri del Clot de Barcelona.
Quan s'ajunten un clients que saben valorar les preexistències amb uns paletes que saben el que es porten entre mans, la cosa va sola. Aquest és dels projectes que ens agraden, quan només et dediques a netejar i proposar un parell de moviments gens evidents però que després passen de puntetes, com si la cosa i la casa sempre haguessin estat així. Com a arquitectes ens agrada desaparèixer, potser hem llegit massa novel·la americana i ens pot la recerca del grau zero de l'arquitectura...

FITXA T√ąCNICA: Isidre Santacreu Tud√≥ i Sandra Moliner Nu√Īo, arquitectes.
Col·laborador: Víctor Navarro, arquitecte.
Estructures: Juan Pablo Rodríguez Adalia.
Superfície cons.: 97,44m²
Finalització de l'obra: gener de 2020
Fotogafies: Isidre Santacreu

http://santacreu-moliner.com/files/gimgs/57_p2160850.jpg
http://santacreu-moliner.com/files/gimgs/57_p2160827.jpg
http://santacreu-moliner.com/files/gimgs/57_p2160822.jpg
http://santacreu-moliner.com/files/gimgs/57_p2160830.jpg
http://santacreu-moliner.com/files/gimgs/57_p2160808.jpg
http://santacreu-moliner.com/files/gimgs/57_p2160843.jpg